Erwten en parmezaanse kaascustard

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 191 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht
Soort:
custard / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Green Pea Wafer

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Gepocheerde eieren in gelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Pastel goreng (pasteitjes gevuld met kip of varkensvlees)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Gevulde slablaadjes

Serveersuggestie Gevulde slablaadjes