Anijs-pruimen- of kersensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 862 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / basisrecept
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Een recept uit Tessa Couperus

Pear Terrine with Basil Ice Cream and Cinnamon Cookie Crumb - Peerterrine met basilicum-roomijs en kaneelkoekjeskruim

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Een recept uit Tessa Couperus

Champagnebarracuda

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel