Mijn sardientoast

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 332 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Warme Brindisa food room liesques 1, geroosterd boerenbrood met gegrilde botifarra

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bloedworst en knoflook

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ceviche van Sint-Jakobsschelpen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Pastasalade Met Garnalen, Venkel, Tomaten En Olijven

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta