Warme Brindisa food room liesques 1, geroosterd boerenbrood met gegrilde botifarra

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 132 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfskoteletten met aardappelen in hazelnotenaioli

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hazelnotenaioli

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Meloso de arroz negro con calamar - Zwarte rijst met pijlinktvis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borreltosti's met gegrilde bosui en courgette

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel