Pijlinktvis met piment d'Espelette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 318 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Calamares fritos

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Gefrituurde calamari

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Eenvoudig gefrituurde inktvisringen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gefrituurde inktvisringen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten