Gebakken zeebrasem met groene tahin en granaatappelpitten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 153 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hummus met spinazie en knoflook

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Warme salade van witlof, appel, granaatappel, walnoten en geitenkaas

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Couscous met kip, komkommer en granaatappelpitjes

Een recept uit Andrea Tegel

Granaatappelsaus

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro