Barbeel, parmezaanse kaas & gekonfijte tomaten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 184 in Rauw .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vis verpakt in savooikool met verse kruiden

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Maatjesharing

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Tomatensaus met vis, olijven en basilicum

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Nieuwe haring met romige saus

Een recept uit  - de snelle keuken