Gerookte rode poon met garnalenrisotto
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
Je vindt dit recept op pagina 193 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- lunch / voorgerecht / avondmaal
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten
- boter
- gerookte grauwe poon
- gerookte rode poon
- hollandse garnalen
- oude kaas
- peper
- risottorijst
- sjalot
- visbouillon
- zeezout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.