Sint-jakobsvruchten met pijnboompitten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 62 in Wokken met Ming .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gong Bao's gemarineerde kip met pinda's en Gong Bao-saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Zeebaars in cederhout met chili-gemberdressing

Een recept uit delicious. magazine - 2015-08

Snijbonen met zwarte bonen en chilipeper (Jia Chang Dao Dou)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Chinese ginger soy fish broth

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]