Cerises farcies au sabayon de champagne et à la glace vanille - Gevulde kersen met een champignesabayon en vanilleijs

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 352 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tarte d'abricots au frangipane - Abrikozentaart

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Sabayon van pruimenwijn met perzik en amandelroomijs

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Sinner Saturday: pistachekoekjes met amandelspijs

Een recept uit Isabel

Appel-amandelcake

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman