Sabayon van pruimenwijn met perzik en amandelroomijs

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 118 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
nagerecht
Soort:
zoet / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde speculaastaart

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Bethmännchen

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Amandelspijs-boterkoek

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Gevulde koeken

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker