Perdreau sauvage farci de foie d'oie et aux girolles - Met ganzenlever gevulde wilde patrijs en cantharellen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 300 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sint-jakobsmosselen met cantharellen en lof

Een recept uit  - de snelle keuken

Wilde paddenstoelen

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Cantharellen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Forestièresaus

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte