Turbot en blette, sauce vin rouge - Tarbot in rode wijnsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 236 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekruide varkenshaas (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Potted crab

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Maïskolven

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gerookte peperboter

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen