Chapon farci de Janzé / Gevulde kapoen uit Janzé

Je vindt dit recept op pagina 32 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
235 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde gepelde pinda's

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Firinda patates - Aardappelen uit de oven

Een recept uit  - Turkse kookkunst

flensjes met kardoens en bechamel - crêpes con i cardi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Mierikswortelboter - burro al rafano

Een recept uit  - De Zilveren Lepel