Sauté d'étrilles à la diable / Duivelse gesauteerde zwemkrab

Je vindt dit recept op pagina 8 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Frisse zomerthee

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Oosterse bouillon

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

All round kippensoep

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Garnalen, geroosterd, met citroengras en gember

delicious. magazine - 2011-07