Chocoladeijs met kersen en amandelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 271 in Speisekammer .

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemarmerde Génoisetaart

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Kersenvulling voor blintzes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Macarons de Nancy

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Hsing jen cha - Amandelthee

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas