Kersensorbet

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 396 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
195 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Marasche - Kersen-amandelbolletjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Kersenijs

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Kersenijs

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Kersenvulling voor blintzes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken