Lisa Eisenman-Frisk

We hebben één boek van Lisa Eisenman-Frisk waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Lisa Eisenman-Frisk? Registreren is gratis!

Boeken van Lisa Eisenman-Frisk

Recepten van Lisa Eisenman-Frisk

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Schweinefond - Varkensfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, tijm, ui, varkensschenkel, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dashi

Ingrediënten:
katsuobushi, kombu en water

Keuken:
Japans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Lakritzbonbons - Zoethoutbonbons

Ingrediënten:
glucosesiroop, neutrale olie, suiker, water, zoethoutpoeder en zoethoutsiroop

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / snoep
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Zitronenpfeffer - Citroenpeper

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Vanillesalz - Vanillezout

Ingrediënten:
fleur de sel, grof zeezout en vanillestokjes

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Ontbijt uit Speisekammer:

Cornflakes

Ingrediënten:
maïsmeel, polenta, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Rum-Karamellsoße - Rum-karamelsaus

Ingrediënten:
boter, bruine rum, lichte suikerbietensiroop, poedersuiker, room, suiker en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / saus / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mascarpone

Ingrediënten:
citroensap en slagroom

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Indische Currypaste - Indische currypasta

Ingrediënten:
banaansjalot, gember, groene dutch red chilipeper, kaneelstokje, kardemompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderkorrels, kruidnagel, kurkuma, laurier, raapzaadolie, tomatenpuree, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas / Noord-west-Europees
Soort:
curry / vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Apfelbutter - Appelboter

Ingrediënten:
appel, kaneelstokje, kruidnagel, pimentkorrels, poedersuiker en water

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / broodbeleg
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Cream Cheese met een smaakje

Ingrediënten:
bacon en ahornsiroop, bosbessen en vanille, calciumchloride, cantharellen en parmezaanse kaas, chocolade en espressokoffie, dulche de leche en zeezout, fijn zout, honing en pecannoten, jalapeños en cheddar, kaneel en poedersuker, mesofiele startcultuur voor kaas, room, stremsel, tuinkruiden en mierikswortel, volle melk, water en zoeten chilisaus en sesamzaad

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Bakkwa

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, donkere chinese sojasaus, lichte chinese sojasaus, rode wijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, suiker, vet varkensgehakt, vissaus, vloeibare honing en zwarte peper

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees
Alle recepten van Lisa Eisenman-Frisk