Kip in pastis - poulettes au pastis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 415 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ribollita

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegratineerde pompoencrèmesoep - crema di zucca gratinata

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Klipvispuree op geroosterd brood

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Voorgerechten/ lichte maaltijden Aardappel-broodfrittata

delicious. magazine - 2007-04