Geroosterde zalm met salsa van rode paprika en hazelnoten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 158 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Een recept uit Es

Speltsalade met jonge bieslook, appel en pompoen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Groentebouillon met kruiden en groentechips

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Rote-Bete-Salat mit frischem Meerretitich / Rode bietensalade met mierikswortel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse