Rode kerriepasta - nam prik gaeng ped

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 236 in Thailand, een culinaire reis .

Keuken:
Thais
Gang:
basisrecept
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ansjovispasta - jaew bong

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Gemengde vissoep - poh taek

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bamboescheutenkerrie - gaeng naw mai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Dipsaus van vis - nam prik pla-raa

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis