Groene kerriepasta - nam prik gaeng keow wan
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
Je vindt dit recept op pagina 236 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten
- citroengras
- galangapoeder
- gapi
- garnalenpasta
- gedroogd citroengras
- groene chilipeper
- groene thaise chilipeper
- kha
- kha pon
- knoflook
- komijn
- koriandersteeltjes
- kratiem
- paarse ui
- prik chee fa
- prik khee noo
- raak pak chee
- sjalot
- ta krai
- ta krai haeng
- verse galanga
- verse korianderwortel
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.