Prik chee fa

Prik chee fa wordt beschouwd als rode thaise chilipeper.

Zoek naar prik chee fa in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met prik chee fa in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste prik chee fa recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient prik chee fa:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde vissoep - poh taek

Ingrediënten:
bergamotblad, citroengras, clams, galanga, groene chilipeper, kha, krabben, limoensap, mosselen, nam pla, oesterzwammen, pijlinktvis, prik chee fa, prik khee noo, rauwe ongepelde garnalen, ta krai, thaise chilipeper, thaise vissaus, water en witte visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde mosselen - hoi maeng poo ob

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, groene chilipeper, limoensap, mosselen, nam pla, prik chee fa, sjalot, ta krai en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Verse worst - naem sod

Ingrediënten:
bai pak chee, gedroogde thaise chilipeper, gember, knoflook, kratiem, lente ui, limoensap, nam pla, pinda, prik khee noo haeng, thaise vissaus, varkensgehakt, varkenszwoerd en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Groene kerriepasta - nam prik gaeng keow wan

Ingrediënten:
citroengras, galangapoeder, gapi, garnalenpasta, gedroogd citroengras, groene chilipeper, groene thaise chilipeper, kha, kha pon, knoflook, komijn, koriandersteeltjes, kratiem, paarse ui, prik chee fa, prik khee noo, raak pak chee, sjalot, ta krai, ta krai haeng, verse galanga en verse korianderwortel

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikante kip met basilicum - gai pad bai ga-prow

Ingrediënten:
bai ga prow, groene thaise chilipeper, ingelegde groene peperkorrels, kippengehakt, knoflook, kratiem, nam pla, olie, prik chee fa, prik chee fa daeng, rode chilipeper, sjalot, suiker, thaise pikante basilicum en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise chefs salade - yam yai

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, ei, knoflook, komkommer, kratiem, limoensap, prik chee fa daeng, rode thaise chilipeper, sla, suiker, tomaat, verse koriander, verse munt en witte ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Rode currypasta

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, citroengras, galanga, gemberwortel, kaffirlimoenblad, knoflook, komijnzaad, koriandersteeltjes, korianderwortel, korianderzaad, sjalotjes en thaise chilipeper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Miang Paste

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, galangal, garnalenpuree, kokosnootvruchtvlees, pinda, palmolie en thaise chilipeper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Oerwoudkerrie met meerval - gaeng paa pla dook

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bergamotblad, citroengras, gapi, garnalenpasta, gedroogde chilipeper, laos, knoflook, krachai, kratiem, ma-khue puang, meerval, nam pla, olie, peperkorrels uit blik, prik chee fa, prik chee fa haeng, sjalot, ta krai, thaise aubergine, thaise groene chilipeper, thaise vissaus, verse basilicum, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

In bananenblad gestoomde vis - haw mok

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bananenblad, basilicum, courgette, eierdooier, eiwit, groene thaise chilipeper, kokosmelk, kokosroom, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, prik chee fa, sla, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, verse koriander en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis