Bevroren frambozen-aardbeiensoufflé

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 379 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
200 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gratin de fraises

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Vlaflip met verse aardbeiensaus

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Aardbeiengelei

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Aardbeien trifle

Een recept uit