Witlof met krab

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 232 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Changurro con alubias - Cantabrisch wit krabvlees met witte bonen

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Crabe ou homard en chaud-froid, blanche neige - Krab of kreeft in chaud-froid

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pamplemousse au crabe - Grapefruit met krab

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Homard, crabe ou crevettes en aspic - Kreeft, krab of garnalen in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken