Escarole met speck

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 149 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vlees
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gepocheerde eieren met spinazie of andere gekookte groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Italian wedding soup

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Brussels spiegelei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Hardgekookt ei met een hoedje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel