Salade met gerookte eend, tuinbonen en rucola

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 132 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vegetarisch
Bereidingstijd:
23 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Aardappelchips met prei-courgettesoep met basilicumolie

delicious. magazine - 2011-13

Fettucine van warme visbouillon met basilicumolie en steenzout of truffelzout

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Tomatensoep (weelderige) met basilicumolie

delicious. magazine - 2009-09