Fetasalade met anijsbrood, tomaten en oregano

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 136 in Casa Moro .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
salade / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Brood met warme sobrasada

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Vers paneermeel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brood

delicious. magazine - 2010-13

Zeemansbrood

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01