Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 89 in Casa Moro .

Keuken:
Marokkaans / Mediterraans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pasta Met Kaltbach Le Gruyère Aop En Zwarte Peper

Serveersuggestie Pasta Met Kaltbach Le Gruyère Aop En Zwarte Peper

Gegrilde zachte pepers gevuld met geitenkaas, ingelegd in pikante olijfolie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Geroerbakte mosselen met Spaanse peper en zwarte bonen

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Gekruide labnehballetjes op olijfolie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made