Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 89 in Casa Moro .

Keuken:
Marokkaans / Mediterraans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Registreer gratis!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Toastje burrata, peperige olijfolie en geroosterde amandelen

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Spaghetti met kaas en peper

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Gekruide labnehballetjes op olijfolie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Gegrilde asperges met olijfolie, citroen en Parmezaanse kaas

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie