104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijdonkere sojasauseifrituurvetketjap maniskippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïsmeelmaïzenaoliepeperplantaardige olierijstwijnsesamoliesherrysjalotsuikeruiwaterzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kerriespareribs met barbecuesaus

Ingrediënten:
barbecuesaus, bruine suiker, dijonmosterd, gember, kerrie, knoflook, koriander, peper, sherry, sla, sojasaus, spareribs, tomatenketchup, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Spareribs met barbecuesaus

Ingrediënten:
barbecuesaus, bruine suiker, cajunkruiden, dijonmosterd, gember, knoflook, koriander, peper, sherry, sla, sojasaus, spareribs, tomatenketchup, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mosterdspareribs met barbecuesaus

Ingrediënten:
barbecuesaus, bruine suiker, dijonmosterd, gember, knoflook, koriander, mosterd, peper, sherry, sla, sojasaus, spareribs, tomatenketchup, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Spareribs met Chipotle-barbecuesaus

Ingrediënten:
barbecuesaus, bruine suiker, cajunkruiden, chipotlepeper, dijonmosterd, gember, knoflook, koriander, peper, sherry, sla, sojasaus, spareribs, tomatenketchup, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Chinese vissoep

Ingrediënten:
cotechino, djahé, japanse sojasaus, kabeljauw, knoflook, maïzena, peper, sherry, sjalot, ve-tsin, visbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Gemengde Chinese groenten

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, cayennepeper, djahé, honing, kerrie, knoflook, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, taugé, ui, venkel, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Zalm teriyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, gemberwortel, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kip met mandarijn-aroma

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, frituurvet, gedroogde mandarijnschil, gember, kip, kippenbouillon, lente-ui, sesamolie, sherry, sojasaus, suiker, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Krabbetjes met pruimen

Ingrediënten:
gember, maïzena, pruimen, sherry, sojasaus, suiker, varkenskrabbetjes, zonnebloemolie, zout en gefermenteerde zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hsiang yiu kuo lung hsia - Kantonese kreeft

Ingrediënten:
droge sherry, ei, gember, groene lenteui, kippenbouillon, knoflook, kreeft, maïzena, peper, sojasaus, suiker, ui, varkensfricandeau, ve-tsin, zonnebloemolie, zout en gefermenteerde zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...