Hsiang shu ya - Knapperig gebraden aromatische eend

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 236 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kan shao chi yu - Gestoofde karper

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Ch'ao sen hou - Gebakken oesters

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Chih pao chi - Kip in papier

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]