34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjamappelbloemboterbruine basterdsuikercitroencitroenraspeigedroogde gisthoningkaneelstokjekrentenmelknootmuskaatoliepatentbloempoedersuikerroomkaasrumsinaasappelsuikertarwebloemzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Appel-Kruimel vlaai

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, bloem, donkere rozijnen, gedroogde gist, kaneel, klokhuis, lichtbruine basterdsuiker, melk, poedersuiker, roomboter, suiker, water en zout

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:

Kaasbeignets (mujabbana)

Ingrediënten:
bloem, durum tarwemeel, gist, honing, kaas, kaneel, melk, olie, rozensiroop, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade beignets

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, kaneelstokjes, lauwwarm water, pure chocolade, room, steranijs, suiker, volle melk, zakje instant gist en zout

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Kerststol of paasstol

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, citroen, donkere rum, ei, gedroogde vijgen, instantgist, kaneel, krenten, melk, rozijn, sinaasappel, suiker, water, witte amandelen, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen