Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bawangsaus (Uiensaus voor vis)
- Ingrediënten:
- asem, bloem, boter, djahé, ketjap manis, knoflook, nootmuskaat, peper, ui, water en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, bleekselderij, chilipeper, citroensap, ei, garam masala, gehakt, gemberpoeder, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, melk, olijfolie, paneermeel, peper, sojasaus, suiker, ui, wortel, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: