Recept uit Istanbul:
Barbunya tava
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, bloem, boter, groentebouillon, langkorrelige rijst, lente-uien, olie, pijnboompitten, citroensap, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, gedroogde munt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kortkorrelige rijst, krenten, langkorrelige rijst, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, risottorijst, suiker, tomaat, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: