Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Visfond
- Ingrediënten:
- champignonafsnijsel, citroensap, forelgraten, forelkoppen, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit De worst story:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: