Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Tagliatelle met truffelsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, eidooier, parmaham, peper, slagroom, truffel, truffeljus en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dikke sojasaus, eekhoorntjesbrood, ei, gehakt, gladde pennette, groentebouillon, italiaans boterdeeg, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peterselie, room, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, truffel, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: