Recept uit Keukendagboek 2:
Worstjes en aardappels met gebakken ei
- Ingrediënten:
- asperges, bladerdeeg, bloemen, boter, bouillon, deeg, dille, eieren, boter, kip, water, olie, parmezaanse kaas, room, tarwekorrels, vet en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, deeg, dille, droge witte wijn, groentebouillon, grote groene olijven, kaneel, mozzarella, olijfolie, peper, risottorijst, tomatenpuree, ui, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen: