Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Pommes duchesse - Aardappelpuree voor garnering
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, slagroom, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, appelmoes, arachideolie, aubergine, avocado, banaan, bessen, bloem, boter, bouillon, crème fraîche, eidooier, parmezaanse kaas, peper, room, specerijen, spinazie, ui, waterkers, witte peper, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: