Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, baars, boter, brood, citroensap, fijne kristalsuiker, foelie, geepfilet, gemalen komijn, griet, harder, kerriepoeder, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, prei, rode mulfilet, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: