Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, ansjovis, artisjok, asperge, bakolie, bieslook, bloemkool, bokking, boter, ciabatta, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, groentebouillon, jonge ui, kervel, kippenbouillon, kipper, knoflook, kokosmelk, komkommer, kropsla, olijfolie, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie: