Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bieslook, bloem, bonito, boter, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, citroensap, court-bouillon, croutons, dashi, dashi-azijn, ei, fleur de sel, fusilli, gastrique, geklaarde boter, knoflook, olijfolie, room, sjalot, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :