Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gegratineerde uiensoep - zuppa di cipolle gratinata
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brood, emmentaler, peper, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, basilicum, bladerdeeg, bladpeterselie, boter, bouillon, buffelmozzarella, champignon, ciabatta, citroen, doorregen spek, ei, emmentaler, gedroogd eekhoorntjesbrood, gekookte ham, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, ui, vleesbouillon, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: