Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, bouillon, broccoli, bruine suiker, gember, groene lenteui, groene paprika, honing, ketjap manis, mirin, oestersaus, paprika, peper, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, sesamolie, sesamzaad, sherry, suiker, taugé, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier: