7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelappelarachideoliebloembruine rumchocoladecitroenschilfijne kristalsuikergekonfijte kersengekonfijte sinaasappelgekonfijte vruchtenkaneelpoederlichtbruine moscovadesuikerlikeurmeel t65melkmistràpatentbloemrabarberrozijnsuikerzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Rum and raisin cake with rum caramel icing

Ingrediënten:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, boter, ei, kaneelpoeder, lichtbruine moscovadesuiker, melk, poedersuiker, rozijn, rum, sour cream en vanille extract

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Cake met gekonfijte vruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, meel t65, melk, poedersuiker, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ciambellone - Sponge cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, brandy, ei, likeur, melk, mistrà, rum en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Baba exotique

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, poedersuiker, rum, sour cream en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Wiener apfelkuchen

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, citroenschil, ei, melk, rozijnen, rum, suiker en zout

Keuken:
Oostenrijks / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch