37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroengraseikokosmelkkomkommerkorianderkratiemlente-uimaggiolierijstsesamoliesojasaustaugéthaise vissaustomaatuivarkensgehaktvarkenshaasvissauswaterwitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Varkenscurry met ingemaakte knoflook

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosroom, kurkuma, limoenschil, suiker, thaise rode currypasta, thaise vissaus en varkenslap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Thaise Panang curry met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergines, bessen, bruine suiker, zout, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, hamlappen, knoflook, kokosmelk, nootmuskaat, olie, pasta, pindakaas, rode curry, rode peper, sjalotten, vissaus en witte peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Thaise Panang curry met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergines, bessen, bruine suiker, zout, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, witte peper, hamlappen, kokosmelk, limoenblaadjes, nootmuskaat, olie, pasta, pindakaas, rode curry, rode peper, sjalotten, knoflook en vissaus

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Eiermie met varkensvlees - ba-mee moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, ba mee, eiermie, knoflook, kratiem, nam pla, paksoi, rode kleurstof, sojasaus, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkenshaas, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Tapioca met varkensvlees - sa-koo sai moo

Ingrediënten:
bai pak chee, koolraap, groene thaise chilipeper, tapiocakorrels, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, olie, pinda, prik khee noo, sla, suiker, varkensgehakt, verse koriander en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Varkensspiesjes met citroengras

Ingrediënten:
bruine suiker, citroengras, gemalen koriander, hamlappen, knoflook, koriander, sesamolie, sojasaus, varkensschnitzel, vissaus, water, witte peper en zoete chilisaus

Soort:
vlees
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Adobo met varkensribben

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus

Soort:
sous-vide
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Thaise loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, bloem, garnalen, gedroogde chinese paddestoelen, knoflook, lente ui, loempiavellen, mihoen, rode peper, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, wortel en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Gevulde thaise omeletten

Ingrediënten:
eieren, knoflook, rode peper, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, varkensgehakt en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Karbonades met portabello's

Ingrediënten:
citroengras, droge sherry, kleefrijst, knoflook, koriander, lente ui, limoensap, portabello, ribkarbonades, rode pepers, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, thaise vissaus en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Vierkante omeletten - kai yad sai

Ingrediënten:
bai pak chee, ei, garnalen, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, peultjes, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, varkensvlees, verse koriander, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai saté - moo yang

Ingrediënten:
gemalen korianderzaad, knoflook, kokosmelk, korianderwortel, kratiem, nam pla, pak chee pon, raak pak chee, sojasaus, suiker, thaise vissaus, varkenshaas en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Haal meer recepten op...