9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelamandelspijscitroencitroensapcitroenschileifijne kristalsuikerfoeliegehaktkaneelpoederkardemomkruidnagelnootmuskaatnotenpure chocoladesinaasappelschilsuikersuikerstroopwalnotenzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Baklava

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, filodeeg, kaneel, roomboter, sinaasappel, suiker, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:

Buglava

Ingrediënten:
amandelspijs, blanke amandelen, boter, citroensap, ei, filodeeg, honing, kaneel, limoensap, meelwormen, pecannoten, sinaasappelsap en water

Soort:
insecten
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade-notenstrudel

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, filodeeg, pistaches, honing, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, pure chocolade, slagroom en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Diner / nagerecht uit Melk & dadels:

Baklava

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, filodeeg, honing, kaneel, olie, oranjebloesemwater en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

'Filosigaren' met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroenschil, filodeegvellen, honing, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, noten, sinaasappelschil, suiker en suikerstroop

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pastilla - Marokkaanse pastei

Ingrediënten:
amandelen, boter, ei, filodeeg, foelie, gehakt, honing, kaneel, kippendijen, koriander, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, poedersuiker, rode ui, saffraanpoeder en zout

Keuken:
Marokkaans