Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Figues bananes fouretes - Gevulde banaan
- Ingrediënten:
- banaan, bigarreaux, boter, cashewnoten, citroensap, limoensap, poedersuiker, rozijnen en rum
- Keuken:
- Haitiaans
- Soort:
- fruit / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bakpoeder, banaan, bigarreaux, biscuitkruim, bloem, bruine suiker, citroenrasp, ei, foelie, fruit, kaneel, noten, paneermeel, poedersuiker, rum, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van De Hippe Vegetarier: