Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aubergine fricassea - fricassea di melanzane
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boekweitmeel, citroen, citroenschil, fruit, groente, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: