6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouillonchampagneazijncitroensapcocktailtomatencognacdragondroge witte wijneekhoorntjesbroodeieidooieremmentalerkalfsborstkervelkippenbouillonknoflookminipasteibakjespeterselietomatenpureeuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Poularde op de wijze van Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, eieren, extra vergine olijfolie, knoflook, paddestoelen, peper, poularde, rivierkreeftjes, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Pilzschnitten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, emmentaler, kastanjechampignon, majoraan, oudbakken bruinbrood, paddestoelen, peper, rauwe ham, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:

Kleine kippasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, gerookte kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, minipasteibakjes, peper, shii-take, ui, witte wijn en zout

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenragout in pasteitje

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, minipasteibakjes, nootmuskaat, peper, shiitake, slagroom, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte