Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Entrecote met aardappels, groente en een borrel
- Ingrediënten:
- aardappel, ansjovis, azijn, boter, entrecote, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovis op zout, azijn, basilicum, bloem, brood, dille, droge witte wijn, fond, gemalen zwarte peper, gerookte makreel, groente, grof gemalen peper, grof zeezout, italiaanse saucijsen, kalfsbotten, knoflook, rundvlees, tomaat, ui, vlees |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: